Pretraga

test

Povratak na sve

EDukOS Akademija - tvoj poslovni booster!

EDukOS Akademija - tvoj poslovni booster!

Vjerujemo da je tvojoj poslovnoj karijeri potreban pravni poslovni booster. Upravo zato kreće novo i osvježeno izdanje EDukOS Akademije. Poseban edukacijski program EDukOS-a koji donosi spoj stručne teorije i bogatog praktičnog iskustva.

Kroz stručne predavače i konkretne primjere te radionice iz prakse – imate priliku izravno dobiti znanje iz područja komunikacijskih vještina, pravilne prehrane, digitalnog marketinga i financijske pismenosti kroz četiri modula koji će ukupno trajati 8 sati.

EDukOS Akademija trajat će od 21. studenog do 30. studenoga 2022. u prostorijama EDukOS-a Centra znanja, kardinala Alojzija Stepinca 21, Osijek.


Termini predavanja su sljedeći:

Modul 1. Ponedjeljak 21.11.2022. - 18:00-20:00h - Komunikacijske vještine, predavač Katarina Horvat

Modul 2. Srijeda 23.11.2022. - 18:00 - 20:00h - Pravilna prehrana, predavač Iva Dorić

Modul 3. Ponedjeljak 28.11.2022. - 18:00-20:00h - Digitalni marketing, predavač Mario Glasnović

Modul 4. Srijeda 30.11.2022. - 18:00 - 20:00h - Financijska pismenost, predavač Danijela Kelić Vulin

Ukupna cijena Akademije (sva četiri modula) iznosi 599,00kn / 79,50€ (Fiksni tečaj konverzije 1 euro = 7,53450 kuna).

Miminalno je moguće upisati dva modula po izboru. Cijena dva modula iznosi 399,00 / 52,95€ (Fiksni tečaj konverzije 1 euro = 7,53450 kuna).

Broj osoba je ograničen.

Modul Komunikacijske vještine
Termin predavanja: Ponedjeljak 21.11.2022., 18:00-20:00h
Naziv predavanja: Komuniciraj kao pobjednik!

Komunikacijske vještine su najvažnije „meke“ vještine 21. stoljeća, iako im se ne posvećuje dovoljno pozornosti u srednjem i visokom obrazovanju. Ipak – one čine ključnu razliku pri zapošljavanju i
unaprjeđenju! Kroz ovaj modul naučit ćemo tehnike koje će pomoći pri svakoj našoj idućoj komunikaciji; kako se zauzeti za sebe, kako jasno komunicirati svoje potrebe, ideje, rješenja ili prijedloge, kako se kvalitetno predstaviti i kako biti uspješan komunikator!

Katarina_Horvat

Tko je predavač?
Katarina Horvat direktorica je HORKA komunikacija d.o.o. Magistrirala je Medijsku kulturu na Odjelu za kulturologiju u Osijeku, a dodatno se obrazovala kroz Londonsku školu za odnose s javnošću, Centar za bihevioralna istraživanja Valentis te kroz brojne neformalne edukacije. Trenutno je doktorandica Komunikologije.

Kroz HORKA komunikacije suradnica je za odnose s javnošću i marketing u javnom i privatnom sektoru s fokusom na promotivne aktivnosti EU projekata te političku promidžbu, edukatorica razvoja
komunikacijskih vještina, neverbalne komunikacije i javnog nastupa te organizatorica događaja. Održava edukacije razvoja komunikacijskih vještina za timove i pojedince za klijente iz različitih poslovnih subjekata u privatnom, javnom i nevladinom sektoru.

Modul Pravilna prehrana
Termin predavanja: Srijeda 23.11.2022., 18:00-20:00h
Naziv predavanja: Tko jede dobro radi bolje - možeš i ti

Može li te hrana zaista učiniti sretnijim? Što jesti za jači imunitet i čvršći san? Kako malim promjenama na tanjuru postati produktivniji? Kako ublažiti simptome danas sveprisutnog burnout-a? To su samo neka od pitanja na koje će odgovoriti predavanje "Iz tanjura s ljubavlju – postani najbolja verzija sebe."

Pravilna prehrana važna je komponenta zdravlja. Međutim, osim na samo zdravlje, pravilne prehrambene navike odražavaju se i na učinkovitost suočavanja sa svakodnevnim obavezama i izazovima. Ovo će predavanje nastojati obuhvatiti osnovne koncepte pravilne prehrane s obzirom na produktivnost i ponuditi praktične alate za njihovu primjenu u svakodnevnom životu. Cilj je predavanja potaknuti polaznike na promišljanje o vlastitim prehrambenim navikama i donošenje akcijskih planova za njihovo poboljšanje ne bi li svatko mogao biti najbolja verzija sebe.

Što ćeš naučiti?

1. Prepoznati važnost prehrane za zdravlje, emocije, raspoloženje i produktivnost.
2. Izdvojiti prehrambene navike koje utječu na produktivnost.
3. Odabrati hranu za zdravi tanjur prilagođen svojim preferencijama i potrebama.
4. Jesti svjesnije.
5. Postaviti održive i ostvarive ciljeve za vlastitu prehranu.

Iva_Dorić

Tko je predavač?

Iva Dorić magistra je nutricionizma koja se zalaže za širenje ispravnih i znanstveno utemeljenih informacija o pravilnoj prehrani u medijima i edukacijskim programima namijenjenima zdravoj
populaciji. Svoje školovanje i dosadašnji rad posvetila je edukaciji javnosti o pravilnoj prehrani kao i znanstvenoj komunikaciji u nutricionizmu. Autorskim je člancima doprinijela radu studentskog portala Studentski.hr, lifestyle portala KreniZdravo kao i Instagram profila @nutri_corner. Sudjelovala je u provođenju radionica u sklopu javnozdravstvenog programa "PETICA - igrom do zdravlja", organiziranjem različitih edukativnih predavanja u udruzi PROBION, osmišljavanjem i provođenjem edukacijskog programa "Užina za 5!" u Isusovačkoj klasičnoj gimnaziji s pravom javnosti u Osijeku.

Pripravništvo o komunikaciji znanosti na području hrane i zdravlja obavila je u Europskom vijeću za informacije o hrani (EUFIC) sa središtem u Brusselsu u Belgiji. Trenutno radi kao stručna suradnica u Odjelu za procjenu rizika u Centru za sigurnost hrane Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu (HAPIH) kao jedna od predstavnica nacionalne kontakt točke Europske agencije za sigurnost hrane (engl. EFSA Focal Point) i suradnica na istraživanju nacionalnih prehrambenih navika, EU Menu, te je uz to i podrška EDukOS-ovim programima cjeloživotnog učenja.

Modul Digitalni marketing
Termin predavanja: Ponedjeljak 28.11.2022., 18:00-20:00h
Naziv predavanja: Zašto je važno biti online?

Digitalni marketing ili kako se popularno zove marketing digitalnog doba svakodnevno se mijenja, a da biste bili uspješni morate pratiti trendove. Marketing na društvenim mrežama (eng. Social Media Marketing) samo je jedan od segmenata digitalnog marketinga koji je posljednjih godina rapidno napredovao. Kako bi ste bili uspješni, u privatnom i poslovnom, pogledu morate dobro poznavati platforme društvenih mreža te njihove mogućnosti, ali i izazove koje vam pružaju. Polaznici će na ovome modulu upoznati zašto bi bili na Facebooku, Instagramu, LinkedInu i trebaju li uopće biti na novim platformama kao što je Tik Tok?

Mario_Glasnović

Tko je predavač?

Mario Glasnović dugi niz godina uspješno pliva marketinškim vodama. Višegodišnjim radom u digitalnim agencijama King Kong i Escape svakodnevno je imao prilike kreirati strategije za nastup na društvenim mrežama, copywriting, kreirati content, raditi community management, voditi kampanje za oglašavanje te komunicirati s brojnim marketinškim odjelima. Brzina reakcije te izražene komunikacijske osobine i kreativnost, njegovi su alati djelovanja na društvenim mrežama. a kasnije je svoje vještine i talente brusio u digitalnom marketingu. Dugogodišnjim iskustvom u sportskom novinarstvu, live komentiranju domaćih i međunarodnih utakmica i sportskom marketingu, te agencijskim iskustvom profilirao se u vještog i spretnog marketingaša.

Bio je predavač na Londonskoj školi za odnose s javnošću, konferenciji Inspire Me te brojnim specijaliziranim radionicama i edukacijama (Svjetski savez mladih, Ekonomski fakultet u Osijeku, Tehničko veleučilište u Zagrebu, Turističke zajednice u Hrvatskoj…). Temu digitalnog marketinga s naglaskom na marketing na društvenim mrežama predavao je na brojnim internim i vanjskim edukacijama.

Što ćeš naučiti?
Što je digitalni marketing i zašto mi on treba?
Kako pravilno komunicirati na društvenim mrežama?
Kako se pravilno oglašavati na Facebooku i Instagramu?
Kako uspješno mjeriti rezultate kampanja?

Modul Financijska pismenost
Termin predavanja: Srijeda 30.11.2022., 18:00-20:00h
Naziv predavanja: Financijska pismenost

Razvijanje svijesti financijske inteligencije. Cilj modula je inspiriranje, motiviranje i pomoć ljudima da pobjede svoja ograničavajuća uvjerenja i stavove prema financijama, te kako da na kvalitetan i profitabilan način upravljaju svojim novcem. Prateći aktualna stanja na financijskom tržištu uvelike nastoji dati korisne informacije i savjete na koji način u ovim izazovnim vremenima mogu povećati svoje prihode, izraditi svoj financijski plan i naučiti konkretne korake koje možete odmah primijeniti i
razmisliti o promjenama koja će ih pripremiti za financijsku budućnost.

Potrebno vam je samo malo motivacije, pravih strategija i alata kojima možete postići sve što želite.

Danijela_Kelić-Vulin

Tko je predavač?

Danijela Kelić Vulin, univ spec oec., predavač koja ima iskustvo rada punih 15 godina u financijskom sektoru treće banke u RH, gdje je stekla razna iskustva i stručnost radeći kao financijskih savjetnik sa malim i srednjim poduzetnicima, te fizičkim osobama koji raspolažu značajnijim financijskim sredstvima. Ogroman dio svoje karijere posvetila je savjetovanju o financijskim proizvodima, procjeni investicijskih projekata, analizi financijskih izvješća, te stvaranju prepoznatljivosti vrhunske usluge te iza nje stoji financiranje višemilijunskih poslovnih investicija.

Također je kao licencirani financijski savjetnik skrbila o individualnim potrebama klijenta kategorizirani kao VIP u smislu zadovoljenja njihovih financijskih potreba s naglaskom na štedno- ulagačke proizvoda, te upravljanju njihovim osobnim portfeljima, gdje je poseban naglasak stavljala na financijsko educiranje i osvještavanje na koji način zaštititi se od svih izazova i rizika. U praksi rada sudjelovala je u odobrenju više od 150 stambenih kredita.

Nakon završenog diplomskog studija smjera marketing management, te završenog poslijediplomskog sveučilišnog studija smjera upravljanje regionalnim razvojem, nastavila je strast za stalnom edukacijom o vještima prodaje, te razvijanju svijesti financijske inteligencije razlog je postala jedan od najtraženijih financijskih savjetnika, te se kontinuirano educirala i sve s razlogom da bi učila, inspirirala, motivirala i pomogla ljudima da pobjede svoja ograničavajuća uvjerenja i stavove prema financijama, te kako da na kvalitetan i profitabilan način upravljaju svojim novcem. Prateći aktualna stanja na financijskom tržištu uvelike nastoji dati korisne informacije i savjete na koji način u ovim izazovnim vremenima mogu povećati svoje prihode, izraditi svoj financijski plan i naučiti konkretne korake koje možete odmah primijeniti i razmisliti o promjenama koja će ih pripremiti za financijsku budućnost. Potrebno vam je samo malo motivacije, pravih strategija i alata kojima možete postići sve što želite.


PRIJAVE! Možeš se prijaviti putem prijavnog obrazca koji se nalazi ispod:

edukos_akademija_black

Komentari
Objavite svoj komentar Zatvori