Pretraga

test

Goran Pahanić

Ove godine obilježava 10 godina rada u EDukOS-u.

Nastavnik je matematike i informatike, diplomirao je na Odjelu za matematiku, na Sveučilištu Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.

Trenutno pomaže maturantima pri pripremi za državnu maturu, kako bi što bolje napisali ispit iz Matematike.

Uz to, studente Ferit-a na prvoj godini priprema za kolokvije i ispite iz kolegija Matematika 1 i 2. Ne postoji fakultet za koji Goran nije pripremao studente.

Rezultati državne mature u godini 2021. bili su sjajni: 100% polaznika Gorana uspješno je položilo ispit iz državne mature, dok je 56% njegovih maturanata ostvarilo ocjenu vrlo dobar ili odličan.

Na glasu je kao miran, nasmijan i otvoren predavač koji motivira svoje polaznike na rad pomoću primjera iz sporta, kojega je i sam trenirao.

Jedan od primjera pohvale glasi: ''Gogi je jedan divan profesor koji na svaki sat dolazi s osmjehom na licu. Njegovo znanje i način predavanja pripremilo me za maturu iz matematike bolje nego bilo koji profesor matematike kojega sam imala. Sretna sam što sam izabrala Edukos kao oblik pripreme za maturu i ni u jednom trenutku nisam požalila što sam se upisala ovdje.''

U slobodno vrijeme Goran vozi bicikl i prati sportske utakmice.

Sortirajte kao
Prikaz po stranici

Matematika B-razina - DM


Cjelokupne pripreme za Državnu maturu iz predmeta Matematika B razina.

Grupe počinju krajem listopada (jesenske grupe) i početkom veljače (proljetne grupe) te traju kontinuirano do održavanja ispita državne mature.

Pripreme traju 90 sati. Cijena tečaja iznosi u prosjeku 16 kn po satu.

Termini priprema dogovaraju se s polaznicima. Kod priprema se koristimo provjerenim pitanjima i zadacima.

Plaćanje je moguće u maksimalno 8 mjesečnih obroka, bez plaćanja bilo kakvih kamata.

Kod potpisivanja ugovora o prijavi plaća se upisnina od 100,00kn (13,27€) po predmetu. Upisnina nije dio tečaja.

Na tisuće maturanata koji su prošli kroz EDukOS i upisali željene fakultete pokazatelj su stručnosti predavača. Našim polaznicima garantiramo opuštenu, prijateljsku i učeću atmosferu.
1.650,00 HRK
€218,99