Pretraga

test

Marija Kristina Imširović

Marija Kristina Bradvica u EDukOS-u je od veljače 2021. godine.

Diplomirala je financijsku matematiku i statistiku na Odjelu za matematiku u Osijeku 2020. godine. S trećim po veličini prosjekom u svojoj generaciji studenata uz titulu magistre matematike zaslužila je i pohvalu „cum laude“.

U EDukOS-u drži pripreme za Državnu maturu iz matematike za B razinu. Rezultati iz 2021. godine bili su sjajni. Cijela je generacija uspješno položila ispit iz matematike za koji ih je Kristina pripremala, a jedan ga je polaznik riješio sa 100 % uspješnosti.

Kao i svaki matematičar, voli preciznost i temeljitost. Svjesna je da matematika nije omiljeni predmet u školi te se svim snagama trudi promijeniti takva razmišljanja.

U slobodno vrijeme, kojeg ima jako malo, voli šivati, voziti bicikl i provlačiti karticu u Portanovi. 

Njezini ju maturanti opisuju kao veselu, komunikativnu i pristupačnu predavačicu punu strpljenja. Za nju kažu kako joj nije problem i po stoti put objasniti gradivo te da se trudi doprijeti do svakog svog polaznika.

Neki od komentara njezinih maturanata su:

„Predavačica je zlata vrijedna!“

 „Profesorica nije striktno profesionalna, nego je zanimljiva i zna se i našaliti. Nastava nije dosadna, gradivo nije suhoparno, iako je to matematika.“

„Najviše mi se sviđa atmosfera na satu i što ova predavanja ne gledam kao nešto na što mi se ne da ići, nego gledam kao druženje gdje ću zapravo nešto i naučiti.“

Sortirajte kao
Prikaz po stranici

Matematika B-razina - DM


Cjelokupne pripreme za Državnu maturu iz predmeta Matematika B razina.

Grupe počinju krajem listopada (jesenske grupe) i početkom veljače (proljetne grupe) te traju kontinuirano do održavanja ispita državne mature.

Pripreme traju 90 sati. Cijena tečaja iznosi u prosjeku 16 kn po satu.

Termini priprema dogovaraju se s polaznicima. Kod priprema se koristimo provjerenim pitanjima i zadacima.

Plaćanje je moguće u maksimalno 8 mjesečnih obroka, bez plaćanja bilo kakvih kamata.

Kod potpisivanja ugovora o prijavi plaća se upisnina od 100,00kn (13,27€) po predmetu. Upisnina nije dio tečaja.

Na tisuće maturanata koji su prošli kroz EDukOS i upisali željene fakultete pokazatelj su stručnosti predavača. Našim polaznicima garantiramo opuštenu, prijateljsku i učeću atmosferu.
1.650,00 HRK
€218,99