Pretraga

test

Mario Glasnović

Mario Glasnović u EDukOS-u je od 2020. godine. Dugi niz godina uspješno pliva marketinškim vodama. Višegodišnjim radom u digitalnim agencijama svakodnevno je imao prilike kreirati strategije za nastup na društvenim mrežama, copywriting, kreirati content, raditi community management, voditi kampanje za oglašavanje te komunicirati s brojnim marketinškim odjelima.

Brzina reakcije te izražene komunikacijske osobine i kreativnost, njegovi su alati djelovanja na društvenim mrežama. a kasnije je svoje vještine i talente brusio u digitalnom marketingu. Dugogodišnjim iskustvom u sportskom novinarstvu, live komentiranju domaćih i međunarodnih utakmica i sportskom marketingu, te agencijskim iskustvom profilirao se u vještog i spretnog marketingaša.

Bio je predavač na Londonskoj školi za odnose s javnošću, konferenciji Inspire Me te brojnim specijaliziranim radionicama i edukacijama (Svjetski savez mladih, Ekonomski fakultet u Osijeku,
Tehničko veleučilište u Zagrebu, Turističke zajednice u Hrvatskoj…).

Temu digitalnog marketinga s naglaskom na marketing na društvenim mrežama predavao je na brojnim internim i vanjskim edukacijama.