Pretraga

test

Nikola Pavković

Nikola Pavković već gotovo 3 godine drži tečajeve programiranja u EDukOS-u.

Student je diplomskog studija računarstva na FERIT-u i usavršava programerske vještine u industriji.

U EDukOS-u drži tečajeve objektno – orijentiranog programiranja, programiranja 1 i programiranja 2 za tehničke fakultete poput FERIT-a i MATHOS-a te tečaj za maturu iz informatike.

Kontinuirano od polaznika dobiva izvrsne rezultate na anketama dok prijateljski, opušten, no opet, kada je potrebno, ozbiljan pristup predavanju jamči odlične rezultate i vraćanje polaznika na njegove druge tečajeve.

U riječima jednog od njegovih polaznika:

„Definitivno najbolje iskustvo instrukcija do sada. Nikola je vrlo pristupačan, čak i izvan službenih termina je izdvajao neizbrojive sate na nas kako bi nam pomogao da nešto naučimo. Redovno je zadavao zadaće koje nisu bile ni prezahtjevne ni prelagane. Nikolin način rada je savršen omjer predavača i prijatelja. U smislu da svaki puta odradimo očekivano, ali kada dolazim na instrukcije nemam osjećaj da idem zato što moram već zato što želim, jer znam da će mi, dok učimo, biti zanimljivo.“

U slobodno vrijeme, Nikola se bavi glazbom, volontira u udruzi inženjera i uživa u putovanjima.

Na njegovim ćete tečajevima, osim ostvarivanja željenih rezultata na ispitima, sigurno dobiti novi pogled na programiranje i industriju, savjete iz struke te novi način razmišljanja koji će vam pomoći u svim disciplinama IT-a i šire.

Sortirajte kao
Prikaz po stranici

Objektno orjentirano programiranje - FERIT

Pripreme za kolokvije i ispite iz kolegija Objektno orjentirano programiranje . Višegodišnje iskustvo i stručnost predavača garancija su učestale visoke prolaznosti naših polaznika. Poduke se održavaju u prijepodnevnim i poslijepodnevnim terminima.


Našim polaznicima garantiramo:

  • besplatno ponavljanje ukoliko iz prve ne položite predmet
  • besplatne konzultacije i pomoć pri rješavanju zadaća
  • besplatne materijale
  • opuštenu, prijateljsku i poticajnu atmosferu

Prijavi se i osiguraj si mjesto slanjem SMS-a, WhatsApp ili Viber poruke na:


Mob: 097/683 44 25

301,38 HRK
€40,00